Valdres

Følges av 60 medlemmer.

Bli med og slå et slag for vår lokale sone. Vi håper at mange vil bidra med stoff her! Mer om sonen

Origo Valdres er en sone på Origo. Les mer

Blues Brothers på Fagernes

Fagernes hadde besøk av både Jake, Elwood, bandet Gamasamas, en bråte med musikere i Fagernes Musikkops og solister i fleng fredag kveld.

Ole Kristian Nyhagen var musikalsk ansvarlig da Fagernes Musikkorps inviterte til blueskveld fredag 13. november. Konserten var delt i to med blandet drops før pause og en ren Blues Brothers-avdeling etterpå. Korpset dro i gang med flere uptempo-låter som f.eks. “The Children of Sanchez” med korpsets egen Arne Leite på solo flygelhorn. En drivende flott låt som gjorde at rytmehånda ikke klarte å holde seg i ro. I tillegg kjørte The Gamasamas som har sitt utspring fra korpset en ren rockeavdeling med Hello Josephine, Can’t Buy Me Love og en skikkelig kanon av en Jailhouse Rock.

Etter pause ble det åtte melodier fra Blues Brothers-filmen – og bortsett fra den instrumentale “Peter Gunn Theme” hadde solistene Inger Lise Bekken fra Bagn og den utflytta Valdresingen Arne Tobru full kontroll. Vi gledet oss stort da Arne til tider lot den “pene sangen” være og dro til med en kraftfull og rå stemme som passet flott til sangene. Kordamene gjorde også sitt til at låtene fikk en flott dimensjon.

Neste gang kan man godt korte ned pausen (45 minutter) og mat og drikke i pausen var svært dyr (brus til 40,- og en bitteliten pose potetgull til 30,-). Men dette er detaljer som heldigvis ble fullstendig overkjørt av de musikalske prestasjonene og gleden til både korps, solister, teknikere og arrangører. Tusen takk og vel blåst til Fagernes Musikkorps med flere!

Vist 323 ganger. Følges av 1 person.
Annonse